Veelgestelde Vragen

Welke voordelen geeft een partner account?

Partners krijgen automatisch PixelFixer tegoeden na elke bestelling die besteedbaar zijn bij volgende bestellingen. Bovendien krijgen partnerbestellingen de hoogste prioriteit voor een zo kort mogelijke orderverwerkingstijd.

Hoeveel partnertegoed krijg ik?

Standaard krijgen partners 20% tegoed over de betaalde serviceprijs. De betaalde serviceprijs is wat u betaalt voor de bewerkingen/restauratie na aftrek van eventuele kortingen of gebruikt tegoed.

Voorbeeld: was de serviceprijs voor een bestelling € 60 en kreeg u € 10 korting, dan ontvangt u standaard € 10 partner tegoed voor deze bestelling (20% over € 50).

Kan ik meer partner tegoed krijgen?

Afhankelijk van wat u uitgeeft aan PixelFixer en de toegevoegde waarde die u als partner kunt bieden, kan dit mogelijk zijn. Neem a.u.b. contact met ons op om een partner account op maat te bespreken.

Hoe lang gaan tegoeden mee?

Standaard gaan partnertegoeden 2 maanden mee. Dit kan langer of korter zijn indien anders afgesproken met PixelFixer.

Is wederverkoop complex of risicovol?

Nee juist heel eenvoudig! Het PixelFixer bestelsysteem is speciaal ontworpen om het zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk voor wederverkopers te maken.

Flinke partnerkortingen bovenop scherpe prijzen maken het bovendien bijzonder betaalbaar voor uw klanten en winstgevend voor u. De kosten worden vooraf berekend en PixelFixer levert altijd eerst demobestanden aan voor goedkeuring door u en uw klant voordat er betaald moet worden.

Onze diensten worden momenteel al door vele bedrijven en particulieren internationaal wederverkocht.

Kunnen alleen bedrijven partner worden van PixelFixer?

Iedereen die met regelmaat gebruik wenst te maken van onze diensten kan in principe partner worden van PixelFixer.

Krijgen mijn klanten ook eerst een demo van het werk?

Bij elke bestelling kunt u eenvoudig een demo bestand downloaden en deze aan uw klant tonen of het bestand bijvoorbeeld doormailen. Demo’s worden alleen gewatermerkt met de tekst ‘DEMO’omdat uw klant niet hoeft te weten dat het werk door PixelFixer is verricht.

Wanneer moet ik betalen?

Voor elke bestelling komt het demo bestand samen met de factuur. Zodra u tevreden bent met het geleverde werk kunt u betalen. Na uw betaling is de eind versie van het werk in volledige kwaliteit via uw account beschikbaar.

Hoe lang duurt het voor het werk af is?

Voor partners duurt dit gemiddeld enkele werkdagen tot een week afhankelijk van de uw opdracht. Partnerbestellingen krijgen bij PixelFixer de hoogste prioriteit. We nemen echter altijd de benodigde tijd voor elke bestelling: kwaliteit staat boven snelheid.

Waar kan ik mij aanmelden en is dit vrijblijvend?

U kunt hier nu direct een partner account aanmaken. Dit is gratis en geheel vrijblijvend.

FAQ Klanten

Nog Vragen?

Neem a.u.b. contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen!

Vraag Versturen